Inloggedeelte

Hier kan u als dealer en/of als eindklant inloggen op ons systeem om prijzen en product updates terug te vinden...

Login dealers

Login Form

 

Login eindklanten

Login Form

 Luxo 3

Downlighters

 
 

Beschrijving

NU OOK VERKRIJGBAAR IN WIT EN ZWARTE UITVOERING !!!

CLS Luxo downlighter serie staat voor een energie besparing van 80% en 3 jaar garantie!

Met de nieuwe Luxo downlighter serie neemt CLS wederom een voorsprong op alle andere fabrikanten van LED verlichtingsarmaturen. U kiest voor een hoogwaardige LED oplossing met een uniek Nederlands functioneel design dat in Nederland geproduceerd word. Desondanks is de prijsstelling zondermeer concurrerend te noemen.

Het merendeel van de fabrikanten kiest er voor om een conventionele down lighter eenvoudigweg van een led lichtbron te voorzien. Hiermee wordt voorbij gegaan aan het feit dat om een levensduur van 50.000 branduren te verkrijgen er veel research naar een efficiënt koellichaam gedaan dient te worden. Daarnaast is de keuze voor de het merk en type LED van essentieel belang, alsmede een hoogwaardige optiek teneinde een maximale lichtopbrengst te genereren.

CLS heeft echter geheel nieuwe wegen ingeslagen, teneinde een reeks armaturen te ontwikkelen die alle voordelen van LED verlichting optimaal benutten.
We dagen u uit om een serie armaturen te vinden bij een andere fabrikant die alle volgende kenmerken biedt:

• Eenvoudig verwisselbare optieken, zodat binnen enkele minuten u de lens kunt wisselen en derhalve zelf snel de juiste openingshoek van het licht kunt bepalen. U heeft de keuze uit de volgende optieken: 25, 40 en 60 graden.

• Design van het armatuur is eenvoudig aan te passen aan de bestaande design trend. Er zijn zowel ronde als vierkante montageplaten verkrijgbaar, enkelvoudig en meervoudig. Afhankelijk van de bestelgrootte kunnen ook ontwerpen en wensen van opdrachtgevers gerealiseerd worden.

• Optionele keuze voor een soft diffusie filter. Kunt zelf bepalen of u voor een maximale lichtopbrengst opteert of voor een zachtere lichtweergave.

• De LED module is eenvoudig verwisselbaar. U kunt kiezen uit de volgende kleurtemperaturen 2700K, 3000K, 4000K en 6000K.

• Het armatuur is zowel horizontaal als verticaal instelbaar en richtbaar.

• Blijvend energiekosten besparen. De efficiency in lichtopbrengst van LED modules neemt elke 2 jaar met ongeveer 50% toe. Dit betekent dat als u over vier jaar besluit om de interne LED module tegen een gering bedrag te wisselen u met 25% van de huidige energiekosten dezelfde lichtopbrengst kunt genereren.

De CLS Luxo serie is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen qua lichtopbrengst en afmetingen. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse mogelijkheden ten aanzien van het type voeding.
U heeft de keuze uit een niet dimbare uitvoering, een mains dimbare uitvoering, een 0-10V dimbare uitvoering alsmede ook de mogelijkheid om te dimmen via een DMX signaal.

 

Specificaties

LEDs:
Cree
  Behuizing:
Aluminum brushed
Beschikbare kleuren:
warm white 3000K, extra warm white 2700K
  IP waarde:
IP 40
Beschikbare lenzen:
Spot, medium flood & flood
  Afmetingen:
70 x 60 mm (øxh)
Voeding:
Max. 700mA
  Gewicht:
172 gr
Opgenomen vermogen:
Max. 9 Watt

 

Downloads

» Brochure
» Manual
» Wiring diagram
» Photometrics bestand

 

Gerelateerde producten

L-3-1-03-2
CLS Luxo 3 inzetmodule 40° 3x warmwitte led 3000k IP40
 
L-3-1-04-2
CLS Luxo 3 inzetmodule 40° 3x warmwitte led 2700k IP 40
 
Y111025
CLS multilens spot 25 tbv Luxo
 
Y111060
CLS multilens flood 60 tbv Luxo
 
Y111099
CLS Soft diffusion filter tbv Luxo 3
 
Y111311
CLS Luxo 3 montageplaat rond alu brushed, enkelvoudig