Inloggedeelte

Hier kan u als dealer en/of als eindklant inloggen op ons systeem om prijzen en product updates terug te vinden...

Login dealers

Login Form

 

Login eindklanten

Login Form

 Tanya

Opbouw armaturen

 
 

Beschrijving

CLS Tanya: uniek in design, functionaliteit en degelijkheid.

CLS biedt u met deze kantelbare en roteerbare spot een oplossing voor situaties, waarbij een traditionele zwanenhals lamp als te kwetsbaar en ouderwets bevonden wordt. De CLS Tanya biedt veel mogelijkheden. Zoals de meeste CLS producten biedt ook de Tanya enkele unieke product eigenschappen:

• De Tanya is 355 graden roteerbaar om de as en ± 45 graden kantelbaar.
• Het armatuur combineert een fraai design met een enorm sterke aluminium behuizing en is in tegenstelling tot zwanenhals armaturen nagenoeg onkwetsbaar.
• Tanya beschikt over 2 LEDs. Een krachtige Luxeon K2 3 Watt LED in de kleur extra warmwit en een blauwe top LED. Beide LEDs zijn individueel inschakelbaar middels fraaie drukknoppen aan de zijkant van het armatuur.
• Dankzij de ingebouwde stroomconverter is geen speciale LED driver noodzakelijk. Het armatuur kan rechtstreeks op een 100 - 240 Volt stroombron aangesloten worden.
Het armatuur is op vele fronten inzetbaar. Wij noemen u enkele typische toepassingsgebieden:
• Als bedlamp in slaapkamers van zowel hotels als private woonhuizen. Dankzij de krachtige K2 LED is de lichtopbrengst ruim voldoende om te lezen, maar geeft door de extra warmwitte kleur toch een intieme sfeer. Met de blauwe topLED is er ’s nachts voldoende licht om u te kunnen oriënteren, zonder dat het uw nachtrust verstoord.
• Als design armatuur in gangen en corridors. Met een minimaal stroomverbruik en een geschatte levensduur van 50.000 branduren is het armatuur uitermate geschikt voor publieke ruimtes waar verlichting dag en nacht dient te branden.
• Als design armatuur om schilderijen en posters aan te lichten.

Er zijn tientallen andere toepassingen denkbaar, waar een fraaie kantelbare en roteerbare spot met een warme kleur wit licht uitstekend toepasbaar is.

Tanya is standaard leverbaar in een mat zilveren en een zwarte uitvoering. Voor aantallen vanaf 200 stuks is het mogelijk om de Tanya in iedere gewenste RAL kleur te verkrijgen.

 

Specificaties

LEDs:
1 x Luxeon® K2 and 1 x blue LED indication light
  Behuizing:
Aluminum
Beschikbare kleuren:
Extra warmwhite
  IP waarde:
--
Beschikbare lenzen:
45°
  Afmetingen:
ø 70 x 76 mm (øxh)
Voeding:
100~240 VAC
  Gewicht:
400 gr
Opgenomen vermogen:
10 VA

 

Downloads

» Brochure
» Manual

 

Gerelateerde producten