Inloggedeelte

Hier kan u als dealer en/of als eindklant inloggen op ons systeem om prijzen en product updates terug te vinden...

Login dealers

Login Form

 

Login eindklanten

Login Form

 LON

Downlighters kleurwisselend

 
 

Beschrijving

LON - Een uniek en innovatief LED armatuur.

Met de introductie van de LON biedt CLS een oplossing voor de wensen van architecten, lichtdesigners en interieurontwerpers wereldwijd. Door een aantal unieke eigenschappen van de LON zijn de gebruikersmogelijkheden oneindig. De LON voelt zich thuis in decors van tv shows en live stage evenementen, alsmede in interieurs van hotels, cruiseschepen en andere uitgaans-gelegenheden.

Wij noemen u een aantal unieke eigenschappen van LON:

• Het kleurmengsysteem; door het gebruik van een Rode, Groen, Blauw en Witte LED zijn er veel meer subtiele kleuren te creëren, dan het geval is met een RGB armatuur. LON is het eerste armatuur ter wereld dat High power Luxeon LED’s RGBW kleuren mengt. Door een unieke optische constructie worden de kleuren voor de lens gemengd, waardoor er geen individuele kleuren meer zichtbaar zijn, maar er een fraaie uniforme lichtbundel gecreëerd wordt.

• Actieve sturings elektronica; er zijn geen externe drivers voor het DMX- en voeding signaal benodigd. Elke LON module beschikt over een interne LED driver en interne DMX sturings-electronica. Via een Cat 5 kabel, wordt zowel het DMX signaal als de voeding aangeboden, wat bekabeling van een installatie zeer eenvoudig maakt. Cat 5 bekabeling is wereldwijd verkrijgbaar.

• Individuele DMX adresseerbaarheid; elke LON module is individueel DMX adresseerbaar.

• Uitgebreide en unieke bevestigingsmogelijkheden; de toepassing– en bevestigings mogelijkheden van LON zijn bijna oneindig. Op het armatuur is schroefdraad en een flens aangebracht. Het armatuur kan eenvoudig op een langwerpige strip of vierkante plaat gemonteerd worden. Ook kan de LON, gemonteerd op een ronde plaat of bevestigd worden in een bestaande armatuur. (Men kan hierbij denken aan een Par of theater of design armaturen.)

• Toepasbaar in bestaande MR-16 in- en opbouw armaturen; CLS biedt een MR-16 uitvoering aan van de LON, en is daarom zeer geschikt als u uw huidige MR-16 lamp wilt vervangen door een energiezuinige LED oplossing, zonder daarbij uw armatuur of interieur te vervangen of aan te passen. Dit biedt u de mogelijkheid om naast wit (variërend van koel- tot warmwit), iedere gewenste lichtkleur te creëren.

• LON maakt gebruik van de allerlaatste generatie Luxeon Rebel LEDs. Door een uitgekiend
thermisch ontwerp is er sprake van een optimale koeling en zullen de LEDs borg staan voor jarenlang onderhoudsvrij gebruik.

• 3 jaar garantie 

 

Specificaties

LEDs:
4 x Luxeon Rebel
  Behuizing:
Massive aluminum CNC
Beschikbare kleuren:
RGBW
RGBA
  IP waarde:
IP20
Beschikbare lenzen:
8°, 25° and 40°
  Afmetingen:
Ø 75mm, 85mm (H)
Voeding:
24V DC
  Gewicht:
200 gr
Opgenomen vermogen:
Max 10W

 

Downloads

» Brochure
» Manual
» Photometrics bestand
» Photometrics datasheet

 

Gerelateerde producten

122001

CLS LON GII, RGBW medium flood 25° 4x Rebel, UTP, 24VDC, 10W

 
122002

CLS LON GII, RGBA medium flood 25° 4x Rebel, UTP, 24VDC, 10W

 
122005
CLS LON MR16 optioneel opzetstuk incl. 40° lens
 
122006
CLS LON MR16 optioneel opzetstuk incl. 25° lens
 
122295
CLS LON Dot Cover opaal. Niet voor MR16 versie te gebruiken