Inloggedeelte

Hier kan u als dealer en/of als eindklant inloggen op ons systeem om prijzen en product updates terug te vinden...

Login dealers

Login Form

 

Login eindklanten

Login Form

 



covelight superior warm white

Strip & flexibele strip lijn producten

 
 

Beschrijving

Covelight Superior warmwit heeft de volgende unieke eigenschappen:

1. Covelight Superior maakt gebruik van 3 in 1 SMD chips van een bijzonder hoge kwaliteit en is daarom, bij uitstek, hèt flexibele tape product met de hoogste lichtopbrengst op de markt!
2. Covelight Superior wordt geleverd op een 5 of 10 meter rol. Deze kunnen op een enkele voedingsbron aangesloten worden. Bij een 10 meter rol heeft een koof van 20 meter lengte. derhalve slechts 1 voedingsbron nodig, door deze in het midden van de koof te plaatsen en dan links en rechts de Covelight op de voedingsbron aan te sluiten.
3. Covelight Superior heeft een siliconen beschermlaag. Tape LED producten van andere merken beschikken in de regel over een PVC laag. Weliswaar biedt PVC bij installatie aanvankelijk iets meer lichtopbrengst, maar na slechts 500-1.000 branduren wordt de PVC laag bruin waardoor de lichtopbrengst met maar liefst 50% kan afnemen. De Covelight Superior biedt derhalve een veel stabielere lichtopbrengst.
4. Covelight Superior is uitermate eenvoudig te installeren. Het product is aan twee zijden van een aansluitsnoer voorzien. Het product kan eenvoudig op maat geknipt worden. Na montage van een eindkapje is het product al gereed om op een voedingsbron aangesloten te worden.

Dankzij het tweevoudige aansluitsnoer is het restant stuk dat overblijft snel en zonder soldeerwerkzaamheden op een andere plaats of project in te zetten. Covelight Superior is voorzien van 3M tape op de achterzijde voor snelle montage op de meest uiteenlopende materialen. Om het product eventueel extra stevig te bevestigen, worden er gratis montage clips mee geleverd.
Niet alleen voor koofverlichting is onze Covelight Superior de nummer 1 keus. Het product is overal inzetbaar waar een warm witte lijnverlichting met minimale afmetingen en een hoge lichtopbrengst is gewenst.

 

Specificaties

LEDs:
3 in 1 SMD
  Behuizing:
Silicone gel
Beschikbare kleuren:
Extra warm white 2700K
warm white 3000K
  IP waarde:
IP44
Beschikbare lenzen:
--
  Afmetingen:
14x4mm (hxw)
Voeding:
voltage controlled : 24V DC
  Gewicht:
80gr/m
Opgenomen vermogen:
EWW : 9W/m WW : 6W/m

 

Downloads

» Manual

 

Gerelateerde producten