Inloggedeelte

Hier kan u als dealer en/of als eindklant inloggen op ons systeem om prijzen en product updates terug te vinden...

Login dealers

Login Form

 

Login eindklanten

Login Form

 Ledpar RGB 56/64

Discontinued

 
 

Beschrijving

De CLS LED PAR56 & PAR64; de kwaliteiten die je zoekt zijn gebundeld in een perfecte LED PAR.

De LED Parren van CLS hebben een fantastische gelijkmatige dimming. De dimming is vloeiend tussen de 5 en 100%! De behuizing is gemaakt van hoogwaardig staal en is afgewerkt met een ‘high temperature’ poeder coating. Dankzij deze speciale poeder coating is de PAR can extreem krasvast. Dit maakt het product uitermate geschikt voor bands, DJ’s, verhuurbedrijven en uiteraard ook voor installatie doeleinden.

De CLS LED PAR56 maakt gebruik van 151 LEDs verdeeld over 50 rode, 50 groene en 51 blauwe LEDs. De stralingshoek is ongeveer 60°. Vanaf een afstand van 30 cm geeft deze LED PAR56 een zeer egale kleurmenging. Daarom is deze unit uitermate geschikt voor locaties met een laag plafond en waar een gelijkmatige kleurmenging gewenst is. LED PAR64 gebuikt 432 LEDs. Deze hoeveelheid is verdeeld in drie gelijke hoeveelheden van 144 LEDs voor rood, groen en blauw. De stralingshoek is ongeveer 60º. De lichtopbrengst is ongeveer 3 x hoger dan de CLS LED PAR56.

In vergelijking met PAR cans die 1 Watt power LEDs gebruiken, is de lichtopbrengst van de CLS LED PAR64 gelijk aan de lichtopbrengst van een PAR can die 24 1 Watt LEDs gebruikt. De unit gebruikt 3 of 5 DMX kanalen. Voor alle toepassingen waar een hoge lichtopbrengst in combinatie met een gelijkmatige kleurmix vereist is, is de CLS Par 64 het juiste product. Voor beide uitvoeringen van de LED Par geldt dat naast het DMX protocol het ook mogelijk is om het product ‘stand alone’ in te zetten. Middels een combinatie van verschillende dipswitches is het dan mogelijk om diverse kleuren handmatig te selecteren. Dit kan zelfs gedaan worden met verschillende dimstanden voor de betreffende kleuren. Tevens is het mogelijk met zogenaamde ‘master’ and ‘slave’ units te werken. Alle LED voordelen zoals een laag energieverbruik, lage warmte afgifte en hoge lichtopbrengst zijn ook van toepassing op de CLS LED PAR producten.

 

Specificaties

LEDs:
Topled
  Behuizing:
Steel
Beschikbare kleuren:
RGB
  IP waarde:
IP20
Beschikbare lenzen:
--
  Afmetingen:
LED PAR56-V3: 220 x 210 x 220 mm
(without bracket)
LED PAR64: 315 x 260 x 270 mm
(wit
Voeding:
110 ~ 230 VAC
  Gewicht:
LED PAR56-V3: 1,2 kg LED PAR64: 2,1 kg
Opgenomen vermogen:
ledpar 56-V3 : 18VA ledpar64 : 29VA

 

Downloads

» Brochure
» Manual

 

Gerelateerde producten