Inloggedeelte

Hier kan u als dealer en/of als eindklant inloggen op ons systeem om prijzen en product updates terug te vinden...

Login dealers

Login Form

 

Login eindklanten

Login Form

 



Spike

Discontinued

 
 

Beschrijving

De Spike, met een IP 65 waarde, behoort tot de buitenverlichting die geschikt is voor talrijke tuin- en landschapstoepassingen. De unit is gemaakt van roestvrij staal (RVS) 316 dat garant staat voor de beste RVS kwaliteit. Andere armaturen zijn vaak vervaardigd van roestvrij staal 304 dat tot roesten neigt.

Vanwege een ingenieuze interne LED driver, kan de Spike gebruikt worden met elke standaard 24V AC of DC voeding waardoor er geen speciale LED driver nodig is.

De Spike gebruikt de nieuwste Luxeon K2 LEDs die garant staan voor een hoge lichtopbrengst en een maximale levensduur van het product. De LED heeft een extra warm witte (EWW) kleur temperatuur, waardoor het perfect gebruikt kan worden in combinatie met andere CLS outdoor armaturen, zoals de CAS 3 of 9 die ook beschikbaar zijn in een extra warmwit (EWW) versie. De Spike is beschikbaar in zowel een spot- als floodlens versie.
Via de optionele verlengingspijp (20cm lang met een doorsnee van 2,5cm) is het mogelijk om de Spike hoger te stellen. De verlengingspijp kan ook gebruikt worden voor een betere fixatie van de Spike in zanderige ondergronden.

 

Specificaties

LEDs:
Luxeon III , Luxeon K2
  Behuizing:
Stainless steel (type 316) IP waarde:
Beschikbare kleuren:
Luxeon III: amber
Luxeon K2: extra warm white
  IP waarde:
IP 65
Beschikbare lenzen:
Spot (15˚), Flood (45˚)
 
Voeding:
24 AC/DC
  Gewicht:
0,9 kg
Opgenomen vermogen:
5 Watt

 

Downloads

» Brochure
» Manual

 

Gerelateerde producten